PQ Geoteknik & Miljö söker nu en nyfiken geotekniker med några års erfarenhet. Tjänsten avser en heltidstjänst som handläggande geotekniker med placering i Lomma.

Hos PQ Geoteknik & Miljö är beslutsvägarna korta och vi värdesätter medarbetarnas åsikter och önskemål för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Du sätter själv gränserna för din egen utveckling och vi värdesätter egna initiativ, kundkontakter och framåtanda.

Du arbetar i en liten organisation med närhet till kunderna, som domineras av offentliga och privata branschaktörer. Dina kollegor har långvarig kompetens och erfarenhet gällande geoteknik, miljögeoteknik och fältundersökningar. Dina arbetsuppgifter blir omväxlande projekteringsuppdrag, andra utredningar, geotekniska kontroller och rådgivning i utförandeskedet, d.v.s. vi jobbar både djuplodande i inomhusmiljö och ute på arbetsplatserna med direkt och aktiv design. Projekten kan du ofta styra själv och jobba under eget ansvar men med stöd från erfarna medarbetare. I din yrkesroll kan du driva egna projekt från start till mål med direktkontakt med kunder och fältverksamhet.

Du har företrädesvis civil- eller ingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad, väg och vatten, med inriktning jord och berg eller liknande. Du har arbetslivserfarenhet från en liknande roll och känner dig redo för att ta nästa steg i karriären inom geoteknik.

Välkommen att kontakta oss på PQ Geoteknik & Miljö med frågor eller en direkt ansökan.

 

Erik Palmquist                                         Benjamin Bjerg

070–6659932                                          070-6659938

pqab@pqab.se                                       benjamin.bjerg@pqab.se